Trädgårdsarbetare

Spånga

Drift och underhåll är ett varumärke i Peab Anläggning Öst och är verksamma inom yttre fastighetsskötsel, park samt vägdrift. I nära samverkan med våra kunder - stora som små - tar vi hand om den offentliga utemiljön för många människor. Vi ser till att landets invånare och besökare kan trivas och vistas säkert i vår utemiljö och trafik. Vi har stor erfarenhet av entreprenader som ställer höga krav på service, kvalitet, miljö och tillgänglighet.

Vi söker nu en trädgårdsarbetare till vår arbetsgrupp som är inriktade mot yttre fastighetsskötsel. Tjänsten utgår från vår trevliga etablering i Spånga.

Om tjänsten

Du kommer bland annat arbeta med yttre fastighetsskötsel, planteringar, beskärning av buskar och träd, gräsklippning, maskinvård, nyanläggning av parker samt planering av arbete inför säsongerna. I arbetsuppgifterna ingår även snöröjning och renhållning. Våra uppdrag är mycket varierade och omväxlande.

Vem är du?

Som person är du självgående, har en utpräglad serviceanda, är van att ta ansvar och är lätt att samarbeta med. Du är intresserad av att lära nytt och har ett stort intresse för utemiljöer.

Du har lägst en gymnasial trädgårdsutbildning. Om du är utbildad trädgårdsmästare eller har förvärvat motsvarande kompetens som vi bedömer likvärdigt på annat sätt är det meriterande. Vi ser gärna att du har erfarenhet från att göra skisser och lämna mindre offerter.

I tjänsten ingår beredskap. B-körkort är ett krav.

Tjänsten är tillsvidare med tillträde enligt överenskommelse. I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökan 2019-12-14

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 52 miljarder kronor.
Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Kim Sand

Telefon: 0725-333267

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.