Calle, platschef

Calle arbetar som platschef inom sjö på Peab. Han började köra båt tidigt och har under hela sin yrkestid jobbat med båtar på olika sätt. Det var en slump att han hamnade just i byggbranschen, när han sökte sig till Peab Marin.

Byggbranschen hamnade jag i av en slump, det var inte alls vad jag hade i åtanke när jag valde inriktning på min marintekniska utbildning. Utöver det har jag en rad olika utbildningsbevis för att framföra båtar kommersiellt och i hög fart. Jag har även pluggat ekonomi och marknadsföring utomlands.

Tidigare har jag jobbat med RIB-charterverksamhet i Stockholms skärgård. Jag har även jobbat på en båttillverkare där vi producerade nya båtar i storlekar mellan 5-25 meter. I yngre dagar jobbade jag på en flytande båtmack.Mina dagar kan se väldigt olika ut. Jag gillar verkligen den stora variationen av projekt och arbetsuppgifter samt att det är med marin anknytning. Allt från att stå ute på en båt mitt i produktion till att sitta inne på kontoret och kalkylera på kommande projekt. Jag tror att det är viktigt att vara lyhörd båda när det gäller kommunikation med kunder och egen personal, där jag tror och hoppas att jag har någon form av talang.