Möt våra medarbetare

Medarbetarna är vår främsta styrka.

Ingela, anläggare

Ingela Ljus arbetar som anläggare på Peab sedan ett par år tillbaka. Det bästa med Peab är att det finns så många olika arbetsområden – att man utvecklas hela tiden. Ingela är skyddsombud på anläggning.

Lasse, träarbetare

Lars Wejderstam arbetar som snickare och ”förrådare” på Peab Marin. Det är ett omväxlande jobb och det bästa är kontakten med alla.

Marcus och Jens

Marcus Axling och Jens Juhlin arbetar som anläggningsdykare på Peab. De är alltså anläggningsarbetare men med arbetsplatsen under vattenytan. I arbetsuppgifterna ingår till exempel att schakta, borra, spränga, svetsa, bygga formar, armera och gjuta. Marcus och Jens berättar hur det är att jobba som anläggningsdykare, och vilka egenskaper som be...

Nima, smed och mekaniker

Nima Tajik gick en svetsutbildning och efter att ha tagit sina licenser arbetade han några år i gruvan i Kiruna och Gällivare. Nima berättar hur det är att arbeta som smed och mekaniker på Peab Marin.

Robert, platschef

Robert Hedin arbetar som platschef på dykavdelningen Peab Marin. Arbetsuppgifterna är utmanande, varierande och väldigt lärorikt. Eftersom arbetet är väldigt olika från dag till dag, så är det bra med breda yrkeskunskaper.

Yvonne, entreprenadingenjör

Yvonne Ruge arbetar som entreprenadingenjör på Peab Marin. Det är många spännande projekt, men framför allt mycket annorlunda projekt. Som exempel att man bygger och reparerar under vatten, eller att Peab Marin är delaktig i många av Stockholms events med båtresurser och elförsörjning med mera.

template
template

template

template

template

template

Omfattning
template
Utförandetid
template
Kund
template
Kontraktssumma
template
Entreprenadform
template
Konstruktör
template
Status
template
Status
template
Tillträde
template
Bostäder
template
Rum
template
Boyta
template
Tomtarea
template
Pris
template
Debt free price
template
Månadsavgift
template
Säljstart
template
Säljstart
template
Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.